Nyheder

Møde med Trakehner Verband

25. april blev der afholdt møde mellem Trakehner Verband (TV) og TAF

På mødet deltog Lars Gehrmann og Neel Schoof fra TV, Steffen Madsen og Alan Nissen som repræsentanter fra avlsledelsen i TAF, Helle Jørgensen som repræsentant for bestyrelsen i TAF, samt vores forbundssekretær Pia Prom

Vi fik drøftet diverse emner, herunder klarlægning af reglerne for afprøvning af de kårede hingste, samarbejdet mellem TV og TAF, herunder også ensartede regler ift. kåringer mv.

Derudover drøftede vi også emner som hingstekåring i Neumünster, forbesigtigelse af hingste, mulighed for at få udtaget hopper og rideheste ifm. elitedagene til auktion i december, mulighed for at få lavet videooptagelser af føl ifm. elitedagene, til online auktion i september mv.

Det blev også aftalt, at vi forsøger at koordinere markedsføring af rideheste i løbet af sommeren 2023. Der vil blive mulighed for at få lavet fotos og video af salgshestene. Dette bliver så lagt på Trakehner Verband’s Verkaufsbörse. Prisen for dette ligger på ca. 100 – 120 Euro pr. hest.

Kontaktperson for dette arrangement er Alan Nissen.

Hvis man har føl af ekstraordinær kvalitet er det muligt at få udtaget føl til auktion i forbindelse med bundesturnier.  Her kan man kontakte Alan Nissen eller TV.

Vi havde et godt og konstruktivt møde, hvor vi også benyttede lejligheden til at sige tak for et rigtig godt samarbejde med Lars Gehrmann igennem mange år. Lars går på pension d. 31.05.23 – vi overrakte Lars en gave fra TAF bestående af 2 glas med vores logo på, samt 2 flasker rødvin

Billedet viser fra højre, Steffen Madsen, Neel Schoof, Lars Gehrmann, Pia Prom og Helle Jørgensen – billedet blev taget af Alan Nissen

På vegne af TAF

Helle Jørgensen