Æresmedlemmer

 

Følgende er udnævnt til æresmedlemmer i TAF:

Erik Jørgensen

Bente Retoft

Pia Prom

Anders Dahl

Anders er en af de mest trofaste avler helt fra starten af Trakehner-Avlsforbundet og stadig en af de avlere, der virkelig har sat sit fingeraftryk på den danske Trakehneravl.
Anders har altid været en aktiv deltager i TAF, både som dommer, avlsudvalget mv. og der er ingen tvivl om, at Anders har været med til at gøre TAF til det vi er i dag. 
At hjertet banker for trakehnere, er der heller ingen der kan være i tvivl om. Han er altid at finde, når der er kåringer, afprøvninger, kåring i Tyskland mm.

Kaj Olesen
Kaj må nok siges at være den af vores avlere, der virkelig har fået sat sit fingeraftryk på den danske Trakehneravl. Alene Kaj’s egen avl af hopper og hingste sætter sit præg på vores kåringspladser og dressurbaner. Vi husker vist alle Preussen-Wind’s succes de sidste år. Kaj blev udnævnt til årets avler 2005.
Medregner vi Schwadroneurs afkom, jamen så kan man ikke komme uden om at Kaj ikke alene har været med til at sætte præg på Trakehneravlen, men også på Dansk Varmblods avl.

Uffe Nielsen
Uffe overtog posten som formand for TAF efter nogle lidt tumulte år, men med Uffe’s store diplomatiske evner, lykkedes det at få gang i et godt samarbejde igen. Uffe har en stor andel i det gode samarbejde med Tyskland, som han også var stor fortaler for. I Nordjylland, hvor vi jo er nogen der er så heldige at Uffe bor, satte han en stor ære i at få delt viden og sammenhørighed ud i aktivitetsudvalget. I det hele taget var han meget opmærksom på vigtigheden i aktivitetsudvalgene og det store arbejde de udfører.
Udover hans venlige, humoristiske og diplomatiske væsen, skal vi jo heller ikke glemme hans fantastiske evner som kok, han har mangen gang sørget for utroligt lækker mad og gør det stadig. Vi nyder jo godt af det hvert år til eliteskuet, hvor Uffe stadig tager sig tid til at levere nogle travle dage med god mad.

Jakob Mortensen
Jakob har gjort sig positivt bemærket både som avler og som et særdeles aktivt medlem udi forbundets mange opgaver. Vi har set afkom efter Jakobs hopper højt placeret på dressurbanerne og på TAF’s rangliste. Derfor blev Jakob udnævnt til årets avler i 2003. Jakobs hjerte banker uden tvivl for forbundet.
Listen er lang over de opgaver Jakob har påtaget sig i TAF regi.
Bestyrelsesposter, dommeropgaver, aktivitetsudvalg, dirigent ved generalforsamlingen, primus motor for vores lotteri igennem mange år.
Jakob er altid i godt humør og har en fantastisk evne til at få samarbejdet til at fungere i de forskellige udvalg i forbundet.