Nyheder

Hingstefremvisning ved DM og Hingstekåring 2024

Da dette års DM og Hingstekåring stod på i weekenden, var vi også så heldige at få lov til, at se to dansk avlede hingste til fremvisning under rytter!

Den første vi fik lov at se var Preussen Party e. Ivanhoe avlet og ejet af Kaj Olesen og redet af Louise Teisner. Preussen Party har gjort det godt i avlen og har efterhånden fået en del afkom i Danmark. Tak for flot fremvisning

Den næste vi fik lov at se var Heaven Dancer e. Kentucky avlet af Hestebjerggaard v/Mette Hansen og ejet af Kingston Park Warmblood stud fra Australien. Heaven Dancer har haft sin opvækst i Tyskland, men står nu her i Danmark og bliver redet af Jean Van Deventer. Heaven Dancer blev redet både til DM lørdag og søndag og blev også vist frem som hingst, og man må sige han tog det hele med ynde! – tak for flot fremvisning

En kæmpe fornøjelse at se begge hingste, tak fordi I ville vise dem frem