Nyheder

Ny sponsor Agria

En virkelig god nyhed! Vi har netop givet håndslag på at indgå samarbejde med Agria Dyreforsikring, så alle TAF-medlemmer nu kan få 10 % rabat på forsikring – og det gælder også eksisterende forsikringer!

Få særlig TAF-rabat på kampagnetilbud

Hos TAF har vi netop indgået samarbejde med Agria Dyreforsikring, som frem til 15. juli har en 25 % rabat-kampagne. Men fordi du er medlem hos os, kan du få en virkelig god hesteforsikring til en endnu bedre pris. Du skal bare angive dit medlemskab hos TAF, når du bestiller forsikring online. Så får du automatisk 35 % rabat på din nye hesteforsikring. Link: Dyreforsikring til hund, kat, hest, smådyr og fugle – Agria Dyreforsikring

Tilbuddet gælder nytegninger på alle heste! Rabatten er på hele 1. års præmie og kan bruges til både ansvars-, syge-, uanvendeligheds- og livsforsikring, hvorefter den fortsætter med 10 % TAF-rabat på forsikringen ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *