Nyheder

Hans-Werner Paul er her ikke mere.

 fotograf Sigrun Wiecha

Hans-Werner Paul har forladt os.

  1. januar sov han ind, efter et langt kræftforløb, 85 år gammel.

Hans-Werner var i mange år med som dommer ved hoppekåringer, følbedømmelser og eliteskue her i Danmark. Dengang havde vi 1 hoppekåring på Sjælland og 1 i Jylland. Følbedømmelsespladser var der 1 plads i syd og 1 i nord i Jylland og det samme på Sjælland og vi havde mange dejlige køreture sammen, når vi kørte fra plads til plads. Det gav plads til mange gode samtaler, mest om vores fælles interesse Trakehneren, som Hans-Werner brændte for.

Det var ikke kun i Danmark Hans-Werner deltog som dommer, han har været overalt i verden, hvor der er Trakehneravl og alle steder fik han venner. Hans-Werner var et meget venligt og positivt menneske, en rigtig diplomat.

Hans-Werner var selv succesrig avler, ligesom han i mange år var formand for Schleswig-Holstein området, samt næstformand for Trakehner Verband.

Selv om Hans-Werner ikke deltog i vores arrangementer mere, så glemte han os ikke.

Hvert år før jul ringede Hans-Werner, for at høre hvordan året var gået, hvor mange føl, hopper til kåring osv., han var ægte interesseret.

Sidste år ringede Hans-Werner for at sige farvel.

Æret være Hans-Werners minde.

Pia Prom